papigice.net
11-09-2010, 01:39:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Ako volite izlete u prirodu, dok uživate u svježem zraku vodite računa i o svojim pernatim ljubimcima. Naiđete li na drvo vrbe ili brezu, podalje od prometnica i gradskih zagađivača, naberite grančice. Ovisno o stanju doma ih možete ili ne morate oprati, te ih ponudite pticama na uništavanje. Sasvim prirodna, a pritom vrlo zdrava i vrlo, vrlo zabavna igračka za sve pernate!

Website   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  

Str: 1 ... 28 29 [30]
  Ispis  
Autor Tema: Čupko&Čupa&Beka :) (nimfe)  (Posjeta: 5964 )
Deja
Mali ptić

Spol: Ženski

« Odgovor #435 : 27-02-2010, 21:16:47 »

Drži se Chupo.  Utjeha
Jesu li obe kod iste osobe udomljene?
Kako to Čupko podnosi?
Evidentirano

I live by the river.
Chupa
Mali ptić

Dob: 18

pernato klupko :)

« Odgovor #436 : 27-02-2010, 22:36:10 »

Nemoj tako misliti, ima stvari koje se moraju uraditi mada su teske...
Iako sve to znam, teško pada osećaj kada se vežeš za neko biće.   Tužan

Citat:
Jesu li obe kod iste osobe udomljene?
Kako to Čupko podnosi?
Obe su, zapravo, kod uzgajivača. Medjutim, ne kod onog iz mog mesta koji je
pravi kasapin prema životinjama, već iz drugog grada.
Sve je moralo brzo da se odvije, a pošto ovog čoveka poznajemo - znam da će biti u dobrim rukama obe.
Ipak, niti znam ko će ih kasnije kupiti, niti ću imati vesti od njih. Samo se nadam da će doći u ruke osoba koje
će im pružiti punu pažnju.  Tužan
Čupko je celi dan pevao, i to melodijice koje prvi put čujem od njega  Mr. Green . Baš me je razveselio.
Medjutim, čim je sam u sobi - doziva nekog od nas (koje trenutno u stanu) kako bi bio sa njim. Ne
podnosi kada je sam. Tako je bilo i ranije, tako da me to ne plaši.  :)
Evidentirano

"Ti žustri mali leteći muzičari, koji neumorno pevuše svoje neobične pesme kojima ih je priroda opremila, kojima samo mogu postideti ljudsku umetnost."
jacekica
Forum staff
Brbljivac

« Odgovor #437 : 27-02-2010, 23:19:14 »

Chupa, žao mi je tebe, ptice nisu bile toliko dugo kod tebe i snaći će se sigurno, znam da si ih udomila najbolje.
Ima situacijia kad se tomora napraviti, pa tvoje zdravlje je najvažnije, ne možeš sad očekivati da se ugušiš smao da ne moraš dati ptice, pa nisi ih pustila van.
Temu je najbolje zaključati, jer vremenom ćeš se poželjeti vratiti i vidjeti slike, amožda će novi vlasnici imati potrebu da nastave njihovu priči.
Drž se  Palac gore
Evidentirano
andr3a
Učim pričati

Dob: 22

« Odgovor #438 : 28-02-2010, 12:09:39 »

Chupo znam da ti je teško, ali nemoj sebe kriviti. Nisi kriva ni ti ni pipice. Uživaj sa Čupkom, i nadam se da se tegobe više neće pojavljivati  Držim fige
A smijemo znati iz kojeg si ti mjesta?  Blush
Evidentirano

♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Šareno društvance ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
tigrići~Kiki,Puki,Leo,Goga & Flora
rozele~Teddy & Nella
zebići~Perica & Mališa
nimfica~Kia
Deja
Mali ptić

« Odgovor #439 : 28-02-2010, 16:52:47 »

Citat:
Čupko je celi dan pevao, i to melodijice koje prvi put čujem od njega  Mr. Green . Baš me je razveselio.
Medjutim, čim je sam u sobi - doziva nekog od nas (koje trenutno u stanu) kako bi bio sa njim. Ne
podnosi kada je sam. Tako je bilo i ranije, tako da me to ne plaši.  :)
To je interesantno, i moj Kvaza dok je bio sam, bez Bebe, a ja otputujem i dam ga mami na čuvanje, po čitav dan peva, nešto mrmlja onako sebi u bradu. Ispriča ceo repertoar, valjda ga ti zvuci umiruju, ponavlja ono što je čuo od mene.
Možda Čupko ponavlja neke melodije koje je pevao svojim cimerkama. Don't know Važno je da je mališa dobro i da su Beka i Čupa otišle zajedno-sigurno da će im biti lakše navikavanje u paru.
Evidentirano

I live by the river.
Chupa
Mali ptić

Dob: 18

pernato klupko :)

« Odgovor #440 : 28-02-2010, 21:29:52 »

Chupa, žao mi je tebe, ptice nisu bile toliko dugo kod tebe i snaći će se sigurno, znam da si ih udomila najbolje.
Ima situacijia kad se tomora napraviti, pa tvoje zdravlje je najvažnije, ne možeš sad očekivati da se ugušiš smao da ne moraš dati ptice, pa nisi ih pustila van.
Temu je najbolje zaključati, jer vremenom ćeš se poželjeti vratiti i vidjeti slike, amožda će novi vlasnici imati potrebu da nastave njihovu priči.
Drž se  Palac gore
Beka nije, ali Čupa jeste bila duže. Nadam se da će naći dom i da će uživati.  Srce
U redu je. Temu možete zaključati, a ja ću otvoriti novu - Čupkovu. :)
Hvala ti, Jace.  Pusa

Chupo znam da ti je teško, ali nemoj sebe kriviti. Nisi kriva ni ti ni pipice. Uživaj sa Čupkom, i nadam se da se tegobe više neće pojavljivati  Držim fige
A smijemo znati iz kojeg si ti mjesta?  Blush
Kakvo je to pitanje? Ne smeš znati odakle sam!  Ljut3 
Hehe, naravno da da. Iz Velike Plane. Ali, ne znam kako bih ti bliže objasnila, obzirom da nisi iz Srbije.  Nesiguran

To je interesantno, i moj Kvaza dok je bio sam, bez Bebe, a ja otputujem i dam ga mami na čuvanje, po čitav dan peva, nešto mrmlja onako sebi u bradu. Ispriča ceo repertoar, valjda ga ti zvuci umiruju, ponavlja ono što je čuo od mene.
Možda Čupko ponavlja neke melodije koje je pevao svojim cimerkama. Don't know Važno je da je mališa dobro i da su Beka i Čupa otišle zajedno-sigurno da će im biti lakše navikavanje u paru.
Po celi dan skakuće, peva, češla se, trčkara i leti za nama. Njemu kao da sve ovo odgovara.  Crazy

Hvala svima. Tema se može zaključati.  Hvala
Evidentirano

"Ti žustri mali leteći muzičari, koji neumorno pevuše svoje neobične pesme kojima ih je priroda opremila, kojima samo mogu postideti ljudsku umetnost."
 Str: 1 ... 28 29 [30]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP papigice.net | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!