Chupa, žao mi je tebe, ptice nisu bile toliko dugo kod tebe i snaći će se sigurno, znam da si ih udomila najbolje.
Ima situacijia kad se tomora napraviti, pa tvoje zdravlje je najvažnije, ne možeš sad očekivati da se ugušiš smao da ne moraš dati ptice, pa nisi ih pustila van.
Temu je najbolje zaključati, jer vremenom ćeš se poželjeti vratiti i vidjeti slike, amožda će novi vlasnici imati potrebu da nastave njihovu priči.
Drž se

Beka nije, ali Čupa jeste bila duže. Nadam se da će naći dom i da će uživati.

U redu je. Temu možete zaključati, a ja ću otvoriti novu - Čupkovu.

Hvala ti, Jace.

Chupo znam da ti je teško, ali nemoj sebe kriviti. Nisi kriva ni ti ni pipice. Uživaj sa Čupkom, i nadam se da se tegobe više neće pojavljivati

A smijemo znati iz kojeg si ti mjesta?

Kakvo je to pitanje? Ne smeš znati odakle sam!
Hehe, naravno da da. Iz Velike Plane. Ali, ne znam kako bih ti bliže objasnila, obzirom da nisi iz Srbije.

To je interesantno, i moj Kvaza dok je bio sam, bez Bebe, a ja otputujem i dam ga mami na čuvanje, po čitav dan peva, nešto mrmlja onako sebi u bradu. Ispriča ceo repertoar, valjda ga ti zvuci umiruju, ponavlja ono što je čuo od mene.
Možda Čupko ponavlja neke melodije koje je pevao svojim cimerkama.

Važno je da je mališa dobro i da su Beka i Čupa otišle zajedno-sigurno da će im biti lakše navikavanje u paru.
Po celi dan skakuće, peva, češla se, trčkara i leti za nama. Njemu kao da sve ovo odgovara.

Hvala svima. Tema se može zaključati.